Obama inviterte også statslederne i Golfrådet til å komme til landstedet Camp David i USA denne våren for å diskutere avtalen.

Flere arabiske land er skeptiske til den foreløpige avtalen med Iran, som gir grunnlag for en fremtidig omfattende atomavtale.

- Han understreket at ingenting er avtalt før alt er avtalt. Han uttrykte også USAs fortsatte forpliktelser til å jobbe med våre partnere for å håndtere Irans destabiliserende aktiviteter i regionen, sa talsmann Eric Schultz under en pressekonferanse i Det hvite hus fredag.

Forhandlingene skal sluttføres 30. juni i år. Iran, de fem faste medlemmene i sikkerhetsrådet og Tyskland (5+1-gruppen) kom til enighet torsdag kveld i Lausanne. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.