Registreringsskjemaene til Samy Amimour, Foued Mohamed-Aggad og Omar Ismaël Mostefai er blant de 22.000 skjemaene, ifølge avisen Süddeutsche Zeitung og de to kringkasterne NDR og WDR.

Alle tre deltok i angrepet under konserten med Eagles of Death Metal i konsertlokalet Bataclan. I alt 130 mennesker ble drept på en rekke restauranter og utesteder i Paris 13. november, og de fleste ofrene befant seg på Bataclan.

Skjemaene henviser også til Abdelhamid Abaaoud, mannen som skal ha organisert terrorangrepene, og som rekrutterte gamle venner og bekjente til å delta i angrepet.

Ifølge dokumentene ankom Mohamed-Aggad IS-kontrollert territorium 18. desember 2013 med en usedvanlig stor gruppe franske jihadister som besto av 14 menn og deres familier.

Registreringsskjemaene var lagret på en minnepenn som en IS-avhopper nylig skal ha gitt til Sky News på et hemmelig sted i Tyrkia. De inneholder navnene på flere tusen IS-krigere. Mange personer er imidlertid oppført flere ganger.

Skjemaene inneholder navn, adresser, telefonnummer og familiekontakter til personer som har sluttet seg til IS. Også personenes blodtype, samt mødrenes familienavn er oppført, i tillegg til «nivå på sharia-forståelse» og tidligere erfaring.

De registrerte IS-krigerne kommer fra en rekke europeiske land, USA, Russland, Indonesia, Sør-Afrika og Trinidad og Tobago, ifølge tyske medier.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.