Intet mindre enn syv spesialmodeller har Jeep laget til den årlige Easter Jeep Safari i Utah som starter lørdag før påske.

Arrangementet spås å bli det mest populære noensinne, ettersom det ikke bare er den 50. gangen det arrangeres, men det er også Jeeps 75-årsjubileum i år.

-Hvert år ser vi i Jeep frem mot å flytte grenser med nye, spennende og kapable konseptbiler for våre mest lojale entusiaster ved "Easter Jeep Safari" i Moab, hvor vi får masse verdifulle tilbakemeldinger. I år er det ekstra spesielt når vi sammen med våre største fans feirer 75-årsjubileum samtidig som det er 50. gang Jeep Safari går av stabelen. Vi er glade for å vise syv av de mest kapable og iøyenfallende konseptbilene Jeep noensinne har laget for årets historiske begivenhet, sier Jeep-sjefen Mike Manley, i en pressemelding.

Her er bilene:

  • Jeep Trailcat:  Hellcat-motorisert og betegnet som den ultimate offroader. Motoren er en 6,2-liters Hemi V8-er med over 700 hestekrefter, koblet til en sekstrinns manuell girkasse.

Jeep Trailcat
Jeep Trailcat
 

  • Jeep® Crew Chief 715:  En hyllest til den legendariske militær-versjonen av Jeep. Utstyrt med en 3,6-liters V6-er og en femtrinns automatgirkasse.

Jeep® Crew Chief 715
Jeep® Crew Chief 715

 

  • Jeep Shortcut:  inspirert av den klassiske CJ-5 for å takle trange, svingete stier. Utstyrt med samme motor som Crew Chief.

Jeep® Shortcut Concept
Jeep® Shortcut Concept

 

  • Jeep Renegade Commander:  Bygget for å rase rundt på stier dypt inne i villmarken. Bilen har en 2,4-liters motor koblet opp mot en nitrinns automatgirkasse.

Jeep® Renegade Commander Concept
Jeep® Renegade Commander Concept

 

  • Jeep Comanche:  Designet med praktiske egenskaper utenfor veien. Basert på Renegade kommer denne med en toliters dieselmotor med en nitrinns automatkasse som også har lavgir og differnsialsperre bak.

Jeep® Comanche Concept
Jeep® Comanche Concept

 

  • Jeep FC 150:  retromodell i stand til å håndtere alle typer terreng. Rik på arv, også drivlinjemessig; denne bilen har en fireliters motor og en tretrinns automatkasse.


 

  • Jeep Trailstorm: Dette er den ultimate Jeep Wrangler med plass til ekstra utstyr og drivstofftanker. Bilen er hevet to tommer og har en 3,6-liters motor koblet til en femtrinns automatgirkasse.

 

Se flere bilder av alle bilene her:

 

Se også video av den nye suven til Skoda:

Mye suv for pengene
Skoda kommer med ny suv på slutten av året. Syv seter og god plass til gunstig pris er salgsargumentet.
01:07
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.