Styrets nestleder, Salim Nathoo, er utnevnt til ny styreleder. Det opplyste Evry i en pressemelding fredag.

– Jeg vil takke Evry og dets aksjonærer for tilliten de har vist meg som styreleder gjennom den første fasen i arbeidet med å bygge det nye Evry. Imidlertid trenger jeg nå å fokusere min tid på min personlige situasjon, og jeg har derfor besluttet å gå av som styreleder, sier Lunder.

Lunder er siktet for korrupsjon i forbindelse med sin stilling som konsernsjef i Vimpelcom fra 2011 til mai 2015. Senere ble han hentet til Fredriksen-gruppen som konsernsjef. Han er permittert fra sin stilling i Fredriksen-gruppen som følge av siktelsen.

Nestleder Salim Nathoo har fungert som midlertidig styreleder siden Lunder ble korrupsjonssiktet, men Lunder har fram til fredag beholdt vervet. (©NTB) (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.