- Jeg kan fortelle at produksjonen av «Snømannen» er lagt til Oslo. Dette er noe jeg har visst om en stund, men ikke har ønsket å fortelle uten godkjenning fra produksjonsselskapet. I natt fikk jeg eposten som informerte om at det var greit å offentliggjøre nyheten, sier den nylig avgåtte kulturbyråden Hallstein Bjercke til NRK.

Dermed skal politietterforsker Harry Hole vandre rundt i sitt hjemlige Oslo, etter vedvarende rykter om at innspillingen var på vei til Stockholm.

- De kommer til å starte produksjonen i første halvdel av januar. Dette vil bety store økonomiske verdier til byen Oslo, og det vil også skape mange nye arbeidsplasser for filmindustrien i byen, spår han. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.