Inger Astrup Fredriksen har hatt kreft i flere år og tredje juledag døde hun av sykdommen, bekrefter John Fredriksens sekretær ovenfor Seher.no.

Hun ble 56 år gammel.

Levde med sykdommen
– Jeg legger meg ikke ned og gråter, det hjelper lite. Jeg har lært å leve med sykdommen. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har en god livskvalitet, selv om jeg har en alvorlig sykdom, sa Inger Astrup Fredriksen i et intervju med VG for to år siden.

Inger Astrup Fredriksen var utdannet tannlege og akupunktør. Gift med Norges i særklasse rikeste mann, bygget hun seg også selv opp en betydelig formue, plassert i både eiendom og kunst.

Sammen i 33 år
Inger og John Fredriksen møtte hverandre i 1973. Paret har to voksne døtre, tvillingsøstrene Kathrine og Cecilie (23).(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.