Den 49 år gamle mannen ble suspendert og senere oppsagt av sin arbeidsgiver Aker Solutions 11. mai, etter at han ble siktet etter straffelovens paragraf 147c for å ha spredt informasjon som er egnet for dem som ønsker å begå en terrorhandling.

Han gikk deretter til søksmål fordi han mente oppsigelsen var ugyldig. Arbeidstvisten skulle opp for Asker og Bærum tingrett i november, men mannen har altså valgt å droppe søksmålet.

– Jeg kan bekrefte at saken, hvor en tidligere ansatt saksøkte Aker Solutions for ugyldig oppsigelse, ble trukket av saksøker i midten av oktober. Hevingskjennelse fra Asker og Bærum tingrett ble avsagt 18. oktober. Vi har ingen ytterligere kommentarer til dette, sier pressesjef Anne Cecilie Lund-Andersen i Aker Solutions til NTB.

Ved Politiets sikkerhetstjeneste (PST) får NTB opplyst at dette ikke innebærer noen endring i straffesaken fra deres side.

– Han er fremdeles siktet og saken etterforskes. Det er ikke noe nytt som har skjedd der i det siste, sier seniorrådgiver Martin Berntsen i PST.

49-åringen ble løslatt i juni i fjor siden PST mente det ikke lenger var fare for bevisforspillelse.

Les også: Oljefondet kjøper og selger eiendom

Se DNtv:

Trump lover å akseptere valgresultatet - hvis han vinner
Donald Trump har fått kritikk etter at han ikke ville love å anerkjenne valgresultatet under debatten mot Hillary Clinton. Da han talte til sine tilhengere dagen derpå, lovte Trump å akseptere resultatet - hvis han vinner.
00:30
Publisert:

Michelle Obama avviser valgfuskpåstander
USAs førstedame, Michelle Obama, gikk kraftig i rette med Donald Trumps påstander om valgfusk og minnet om at det er velgerne som avgjør utfallet av valget 8. november.
00:54
Publisert:

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.