Forliket ble kjent mandag, men partene er enige om at innholdet skal holdes hemmelig, skriver Stavanger Aftenblad.

- Partene har inngått en avtale som vi er fornøyde med. For dem som var deltakere i søksmålet, er dette kjempepositivt, sier advokat Elisabeth Bjelland i fagforbundet SAFE.

Noen dager etter at riggen COSL Pioneer mistet en kontrakt med Statoil i juni 2015, fikk 229 ansatte melding per epost om at de var oppsagt. Noen dager senere fikk de rekommandert brev med samme beskjed.

39 av de 229 som mistet jobben, gikk til sak mot selskapet på grunn av måten de ble informert om oppsigelsen på. Fordi de to varslene kom på hver sin side av et månedsskifte, innebar dommen at de ansatte skulle få lønn for en måned mer enn de først hadde fått.

COSL anket dommen til lagmannsretten, men trakk anken etter at selskapet ble enige med de ansatte om det økonomiske tapet for den enkelte.

Les også: Ser halv milliard i tap

Se interaktiv prisgrafikk for alle fylker og beregn prisutviklingen på din bolig.
 

Se DNtv:

Kjos: Fantastisk potensiale i langdistanse
Norwegian presenterte sitt beste resultat noensinne under resultatfremleggelsen for tredjekvartal 2016 torsdag. Norwegian-sjef Bjørn Kjos sier det er et fantastisk potensiale for videre vekst på langdistanse.
02:15
Publisert:

Bli med på kjøretur med den selvkjørende Teslaen (Video: Tesla)
Alle Tesla som produseres nå har fullstendig selvkjørende hardware
03:46
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.