Det er Rett24 som har plukket opp at den tradisjonsrike utgivelsen stanses. Styret i Det juridiske fakultets lovsamlingsfond har besluttet at utgaven av Norges Lover som kommer i år, blir den siste som fondet kommer til å utgi. Sviktende salgstall oppgis som grunn.

Det ordinære salget de siste årene har sunket til under 1.500 eksemplarer, men er blitt reddet av om lag 10.000 studentutgaver.

– Men nå forsvinner også dette. Årsaken er at de juridiske fakultetene i Oslo, Bergen og Tromsø er i ferd med å gå over til heldigital eksamen, skriver Rett24.

Den aller siste utgaven sluttføres i disse dager og skal komme fra trykkeriet i mars.

– Lovsamlingsfondet har orientert Stortinget og Justisdepartementet om beslutningen. Så får tiden vise om noen vil ønske å organisere et arbeid med faglig noteverk til lovene også i fremtiden, skriver redaksjonen i en epost som fredag gikk ut til alle noteforfatterne til lovsamlingen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Derfor kan boligprisene stige og falle samtidig. Sjeføkonom Nejra Macic forklarer deg tallet som betyr noe
01:45
Publisert: