Det svenske Elsäkerhetsverket stanset onsdag 14. juni salget av ladestasjon-produsenten Easees elbilladere, blant annet på grunn av en manglende jordfeilbryter i enhetene. Easee fikk frist til 14. juni med å levere inn en plan for utbedring av de installerte enhetene i Sverige, skriver NRK.

Nå vil selskapet løse problemene i det svenske markedet med nye klistremerke og merkelapper til eierne av de solgte enhetene.

– Planen er beskjeden fordi den ikke trenger å være kompleks. Vi har lært av våre feil og ønsker å rette dem opp ved å løse dokumentasjonsproblemet med oppdatert dokumentasjon og ny merking, sier fungerende PR og kommunikasjonsansvarlig Marthe Kindervaag i Easee til kanalen.

I Sverige er det montert 100.000 Easee-ladere, så selskapet må dermed sende ut 100.000 klistremerker. Selskapet skal også gjennomføre testing for å bedre kunne dokumentere eksisterende feil.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.