Flere hundre millioner dollar er forsvunnet, og det er uklart hvor innskuddene har tatt veien etter at FTX kollapset i november.

Kryptobørsen søkte om konkursbeskyttelse i USA, og Sam Bankman-Fried trakk seg som direktør for selskapet. I desember ble han pågrepet på Bahamas.

Siktelsen mot Bankman-Fried han omfatter blant annet bedrageri og hvitvasking som kan ha kostet investorer, kunder og utlånere flere milliarder dollar.

Advokatene og rådgiverne som nå styrer FTX, jobber med å finne midler til å tilbakebetale kreditorer.

– Vi har funnet mer enn 5 millioner dollar i kontanter, likvide kryptovaluta og likvide investeringspapirer, sa advokat Andy Dietderich, som representerer selskapet, i et rettsmøte i Delaware onsdag.

Dietderich sa videre at FTX planlegger å selge unna investeringer som har bokført verdi på 4,6 milliarder dollar. Nyhetsbyrået Reuters understreker imidlertid at selskapets regnskaper er blitt beskrevet som upålitelige.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.