Det skriver advokatfirmaet i en pressemelding onsdag.

Den tidligere næringsministeren trer inn som advokat og partner i firmaet så snart som mulig. Tidspunktet for tiltredelse avhenger av Karantenenemndas avgjørelse om en eventuell karantene, heter det i pressemeldingen.

– Jeg ser frem til å bli partner i Schjødt. For meg har det i valget av ny arbeidsgiver vært avgjørende å komme til et sted der jeg kan fortsette å jobbe med og for næringslivet. Det får jeg i høyeste grad anledning til hos Schjødt. Jeg har latt meg imponere av firmaets evne til å tenke nytt og vilje til å gå sine egne veier. Firmaet har hatt en flott utvikling og jeg gleder meg til å være med på ferden videre både i Norge og internasjonalt, sier Nybø

Før jobben som næringsminister jobbet Nybø blant annet som advokat i flere år.

– Med Nybø på laget får vi en erfaren advokat og samfunnsaktør med bakgrunn fra ledende posisjoner på flere samfunnsområder. Nybø vil i Schjødt kunne bruke den erfaring og kunnskap hun har til beste for Schjødts klienter på viktige arenaer i samfunnet. Hun har en unik kombinasjon av erfaring som advokat, fra politisk arbeid og med styrearbeid, sier styreleder Olav Kolstad i Schjødt.

Tidligere i høst ble det også kjent at tidligere justisminister Monica Mæland blir partner i det samme advokatfirmaet.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.