58-åringen er siktet for å ha hjulpet Epstein med å begå misbruk av en lang rekke mindreårige jenter gjennom flere år.

Britisk-amerikanske Maxwell har sittet i varetekt i New Hampshire siden hun ble pågrepet i forrige uke. Hun er også siktet for å ha avgitt falsk forklaring til politiet. Maxwell har hele tiden nektet straffskyld i saken.

Det vil trolig bli et rettsmøte førstkommende fredag, og påtalemyndigheten argumenterer for at det foreligger en ekstrem risiko for unndragelsesfare dersom Maxwell blir løslatt fra varetekt.

Epstein begikk selvmord i fengsel i New York i august i fjor. Fengselet ble refset for å ikke ha fanget opp og forhindret selvmordet, og Maxwell har blitt kontinuerlig overvåket siden hun ble pågrepet i forrige uke.

Siden Epstein ble pågrepet for et drøyt år siden, har Maxwell holdt seg i skjul og kommunisert med påtalemyndigheten gjennom sin advokat.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.