Romerike politidistrikt bekrefter overfor Dagbladet at mannen er siktet for straffelovens paragraf 132.

– Når vi ser at noen midt i etterforskningen av en sak som denne går inn og prøver å påvirke vitner til å trekke forklaringene sine, eller å unnlate å gi forklaring i det hele tatt, er det noe vi i politiet ser veldig alvorlig på. Da er vi nødt til å gripe inn, sier politiadvokat Anja Stenersen i Romerike politidistrikt.

Politiet mistenker grov menneskehandel, skatteunndragelse, bedrageri og skimming i nettverket rundt dagligvarekjeden Lime. Eieren av butikkjeden, Sajjad Hussain, er blant de fengslede. Mannen som nå er pågrepet, er lillebroren hans (31), ifølge Aftenposten. Også en storebror, søster og begge foreldrene sitter varetektsfengslet i saken.

Den siktede 31-åringen vil trolig avhøres onsdag og fremstilles for fengsling torsdag.

Les også:
Mener oljeinvesteringene tåler lavere oljepris  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.