– Prinsipielt mener vi det er feil at merkevaren potetgull, som Maarud har funnet opp, markedsført og brukt eksklusivt i nesten 80 år, kan bli tatt fra oss og brukt av våre konkurrenter, skriver Maarud i en pressemelding.

I september kom Oslo tingrett fram til at Maaruds varemerkeregistrering av «potetgull» er ugyldig, etter at Orkla, som selger Kims-chips, gikk til sak for å få kalle chipsen sin potetgull.

Tingretten ville imidlertid ikke slå fast at andre produsenter kan bruke ordet potetgull i sin markedsføring uten å krenke Maarud, slik Orkla ønsket.

– Vi minner om at det ikke er fritt fram for andre kommersielle aktører å bruke merkenavnet potetgull i markedsføringen av deres varer, skriver selskapet videre.

 

Les også:  Kjøper Visa i Europa for 200 mrd.

Analysesjef om Kristian Monsen Røkke (32): - Nå har han fått en ny svenneprøve

Økokrim avviser Brekkes fremstilling

 

Se også: (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Én øvelse trener hele kroppen:

Én øvelse trener hele kroppen
Men før du kan gjøre den, må du mestre disse tre baseøvelsene.
01:19
Publisert: