Saken oppdateres!

Onsdag gikk politiet ut med en overvåkningsvideo, der de etterlyste en mann som ble fanget på videoen. TV 2 meldte torsdag at en mann hadde meldt seg, og sagt at det kunne være snakk om ham selv på videoen.

Nå skriver imidlertid Nettavisen at det ikke er den samme mannen. Politiet sier til avisen at de fremdeles er interessert i tips om hvem mannen kan være.

Øst politidistrikt skal sitte på videobilder av mannen, der han beveger seg i nærheten av boligen til Hagen-ekteparet på formiddagen da Anne-Elisabeth Hagen.

– Mannen har status som vitne. Vi har ikke opplysninger som tilsier at han har noe med saken å gjøre. Men fordi vi ikke vet hvem han er, og fordi han beveger seg i nærheten av eller mot det sentrale åstedet på et tidspunkt som er av interesse for etterforskningen, ønsker vi kontakt, sier Hrenovica.

Ifølge politiet har det kommet inn et titall tips etter at videoen ble offentliggjort. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.