Sammen skulle de sørge for «vanvittig» lønnsomhet – nå krangler helsegründer Per Graff med Odd Harald Hauge, en TV 2-journalist og en Schjødt-partner om villatomter i ferieparadis

– Jeg følger meg grundig lurt, sier helsegründer og eiendomskjøper Per Graff, som nekter å gjøre opp for seg. Nå skal uenigheten om tomtekjøp for 22 millioner kroner i Montenegro opp for retten.

Publisert: Oppdatert:

Odd Harald Hauge (innfelt t.v.) ønsket i samarbeid med Per Graff (innfelt) å utvikle et klubbkonsept på en strandtomt ved siden av Montenegros eneste femstjerners hotell, Splendid Hotel, i kystbyen Budva i Montenegro. Lønnsomheten skulle bli «vanvittig», ifølge Hauge. Nå har Hauge sammen med sine medaksjonærer saksøkt Graff i forbindelse med salg av et tomteselskap.
Odd Harald Hauge (innfelt t.v.) ønsket i samarbeid med Per Graff (innfelt) å utvikle et klubbkonsept på en strandtomt ved siden av Montenegros eneste femstjerners hotell, Splendid Hotel, i kystbyen Budva i Montenegro. Lønnsomheten skulle bli «vanvittig», ifølge Hauge. Nå har Hauge sammen med sine medaksjonærer saksøkt Graff i forbindelse med salg av et tomteselskap. (Foto: stalker/Flickr, Sturlason AS Polyfoto, privat)