Oslo politidistrikt melder i en pressemelding at de har siktet en mann for tyveriet fra Borgarting lagmannsretts midlertidige lokaler på et hotell ved St. Olavs Plass i Oslo.

– Onsdag formiddag mottok politiet melding om hendelsen. På ettermiddagen ble en mann gjenkjent og pågrepet av en årvåken politipatrulje. Han er nå siktet i saken. Siktede ble gjenkjent på bakgrunn av overvåkningsbilder. Under ransaking fant politipatruljen den aktuelle Pc-en. Den er nå levert tilbake til lagmannsretten, skriver de i pressemeldingen.

Pc-en som ble stjålet inneholdt materiale knyttet til en pågående straffesak. Ifølge politiet tilsier etterforskningen at det var tilfeldigheter som gjorde at pc-en ble stjålet.

Siktede har ikke ønsket å avgi forklaring til politiet. Han er godt kjent for politiet fra tidligere. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.