En 52-åring er dømt til ubetinget fengsel i to år og ti måneder og en 46 år gammel mann har fått en dom på to år og to måneder, skriver Aftenposten. Begge sakene ble avgjort ved tilståelsesdommer i Oslo tingrett.

Mennene er også dømt for heleri knyttet til handel med gull. Mennenes forsvarer, Benedict de Vibe, tror ikke dommen blir anket.

– Mine klienter er fornøyd, og domsresultatet er noenlunde de vi regnet med, sier de Vibe til avisen.

De to mennene skal ifølge egen forklaring hatt jobber som hvitvaskere, og tok selv kontakt med politiet. Det har ført til en solid strafferabatt.

Skatt øst har tatt arrest på 46 millioner kroner i firmaet Hus og Hytte Bygg som er slått konkurs. Lederen for selskapet er også siktet for heleri og hvitvasking.

Les også:

- Kom dere ut av treningsstudio og gå på jobb

Nordea nedjusterer oljeprisprognosene

- Det kan nesten se ut som ledighetsøkningen aksellererer

Se DNtv: Fra «Luksusfellen» til millionbutikk

 

Dette ligger under treet i år
Thomas Holstad gikk fra Luksusfellen til millionbedriften Stay Classy. Produktet classywalk er en av årets populære julegaver.
00:53
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.