Dagens Næringsliv skrev onsdag om krangelen mellom den lille musikkarrangøren Feelings as og den konsertkjempen Live Nation Norway as.

Feelings as hevder de har eneretten på uttrykket "feelings" når dette benyttes for musikkarrangementer i Norge, og gikk rettens vei for å stanse Live Nations Feelings Festival, en elektronikafestival som går av stabelen på Bislett Stadion i august.

Partene skulle møtes i Oslo byfogdembete i dag etter at Feelings as la ned påstand om midlertidig forføyning. Men nå har Live Nation Norway as bøyd av.

- Live Nation har nå varslet oss at de endrer navn på festivalen, og Feelings as er veldig fornøyd med det utfallet. Dermed blir det ikke noe av fredagens rettsmøte, sier advokat Per Kristian Bryng i advokatselskapet Simonsen Vogt Wiig.

Han vil imidlertid ikke utelukke et erstatningskrav. Motpartens prosessfullmektig, Joar Heide i advokatfirmaet Ræder, bekrefter at det jobbes med et nytt festivalnavn.

- Min klient har bestemt seg for å endre navnet på festivalen, selv om vi mener at navnebruken strengt tatt ikke innebar noe inngrep. Men Live Nation Norway ønsker ikke å bruke tid på tvister av denne typen, kommenterer Heide.

Artisten som topper plakaten på festivalen, som foreløpig står uten nytt navn, er den svensk-amerikanske dj-en Tim Bergling, også kjent som Avicii.

Live Nation Norway er en del av det internasjonale arrangørkonsernet Live Nation. Den norske delen av konsertarrangøren omsatte for 214,6 millioner kroner i 2012.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.