Helt siden banken ble startet i 2007 har det vært planen at selskapet før eller siden skal børsnoteres. Spørsmålet vil igjen bli grundig vurdert til høsten, skriver Finansavisen i dag.

Ikke avgjort
Men Bank Norwegian-sjef Erik Jensen vil ikke forskuttere diskusjonen.

- Det er ikke en aktuell problemstilling for øyeblikket, men gjenstand for vurdering hver høst under den faste strategirunden, sier han avisen.

Tette bånd
Bankens største eier er flyselskapet Norwegian, som har en eierandel på 20 prosent. Dessuten betaler banken royalties til flyselskapet for bruken av Norwegian-merkevaren.

- Da vi startet banken, var det en sentral idé å dra veksler på Norwegians store kundebase og all trafikken på nettsiden deres, i en annen type virksomhet, forteller han avisen.

Les også:

Børsstup for Norwegian

Norwegian fyller flere fly (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.