- Jeg har sendt flere forespørsler på hybler og leiligheter på Finn og Hybel, men har ikke fått noen tilbakemelding. Jeg innbiller meg at det er veldig mange som søker på de samme leiligheten, og tenker at jeg derfor må skille meg ut i mengen, forteller Fredrik Bjercke Punsvik (22).

PR-video
Denne høsten flytter han fra Oslo til Bergen for å studere jus, men å finne seg et sted å bo har ikke vært lett.

Ideen kom fra en kompis, hvorfor ikke lage en reklamefilm?

- Det var litt fuktig den kvelden der kan du si, så vi skrev manuset der og da, forteller Fredrik.

Glimt avgjør
Lørdag ble resultatet lastet opp. En 2,5 minutter lang PR-video der man får se hvordan den påtroppende jusstudenten reagerer i møte med festbråk, sykdom og rot. Det hele utført med et glimt i øyet, og ser du ikke humoren, trenger du heller ikke be han flytte inn.

- Jeg vil gjerne bo med folk som liker humoren i filmen, og helst på min egen alder. Jeg har ingen preferanser når det gjelder kjønn, men de kan godt være interessert i samfunn og politikk, sier Fredrik.

Videoen er så langt sett av 3793 nettbrukere, men om han anbefaler fremgangsmåten?

- Jeg har fått noen telefoner fra journalister, men fra folk som eier leilighet eller har noe å tilby har det vært veldig, veldig dårlig respons, sier han.

Videoen kan du se her:

&lt;/p&gt;&lt;h1 &gt;Flere saker fra DN Talent:&lt;/h1&gt;&lt;p &gt; &lt;relation source="escenic-migration" sourceid="2195649" &gt;&lt;field name="title"&gt;Tjuvstart semesteret&lt;/field&gt;&lt;/relation&gt; &lt;/p&gt;&lt;p &gt; &lt;relation source="escenic-migration" sourceid="2193932" /&gt; &lt;/p&gt;&lt;p &gt; &lt;relation source="DN" sourceid="2472915" &gt;&lt;field name="title"&gt;Endrer læreplan etter terror&lt;/field&gt;&lt;/relation&gt; &lt;/p&gt;&lt;/field&gt;&lt;tag identifier="tag:tema@dn.no,2013:Studier" relevance="1.0"/&gt;&lt;/content&gt;&lt;/escenic&gt;</p></div>(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.