Flyet, en Airbus A-320, styrtet i et boligområde like ved Jinnah internasjonale flyplass i Karachi fredag ettermiddag lokal tid.

Flyet kom fra Lahore og styrtet ifølge det pakistanske nyhetsbyrået GEO News rett før det skulle lande i Karachi.

– Vi forsøker å få bekreftet antall passasjerer om bord, men foreløpig tyder det på at det var 99 passasjerer og en besetning på åtte om bord, sier Abdul Sattar Khokhar, talsmann for den pakistanske luftfartsmyndigheten.

Det er foreløpig ikke kjent hvor mange som er omkommet eller skadd i ulykken.

Ifølge luftfartsmyndigheten mistet kontrolltårnet kontakten med flyet om lag ett minutt før landing. Øyenvitner forteller at det virket som om flyet gjorde flere forsøk på å lande før det til slutt krasjet i et boligstrøk.

Bilder og videoer på sosiale medier og i pakistanske medier viser tykk svart røyk som velter opp fra boligområdet der flyet styrtet. Ifølge lokale medier er flere hus blitt ødelagt.

Et stort antall ambulanser og redningsmannskaper er på ulykkesstedet. Landets helseminister har erklært unntakstilstand på alle større sykehus i Karachi for å kunne ta imot skadde.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.