Mandag melder oljemyggen Noreco å ville refinansiere all obligasjongjeld samt hente ny kapital.

company:nor

Styreleder Ivar Rusdal i Lyse Energi, Norecos tredje største aksjonær, sier at de har kommet til veis ende og at selskapet ikke vil investere ytterligere penger i Noreco.

- Vi vil selvfølgelig støtte selskapets behov for refinansiering, men Lyse for sin del vil ikke investere ytterligere penger i dette selskapet, sier han.

Rusdal sier at han forstår Norecos behov for refinansiering, og ønsker selskapet lykke til, men ut fra vårt deres hensyn har de kommet til veis ende i oljeselskapet.

- Vil dere selge dere helt ut nå?

- Nå blir utvanningen såpass stor, og kursen såpass lav. Dette er for lengst skrevet av i våre bøker, men nå vil vi sitte på gjerdet og følge med og se om vi får noe ut av det. Vi har naturligvis ikke noe voldsomt behov for å måtte kvitte oss med posten, sier han.

Noreco-aksjen NOR faller hardt på Oslo Børs, og er ned 66,4 prosent til 0,48 kroner.

Les også:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.