- Det føler jeg heller ikke at noen tok til orde for, sa Solvik-Olsen etter møtet.

-  Alle aktørene har sagt at de er villige til å få til en løsning som er så god og så billig som mulig, understreket han.

Statsråden la til at han føler seg rimelig trygg på at man skal komme til enighet, men at partene naturligvis vil ha ulike syn på temaene som diskuteres.

Ifølge Aftenposten var det forhandlingsutvalgets møteleder, veidirektør Terje Moe Gustavsen, som tirsdag 10. mai uttrykte ønske om at samferdselsministeren skulle møte utvalget.

I byrådet i Oslo har man vært negative til et slikt møte og ment at samferdselsministeren ønsker å instruere utvalget. Byrådet er negative til en utbygging av E18 vestover, mens Frp og Høyre i Oslo er for. Også Akershus fylkeskommune mener man ikke kommer utenom en realisering av ny E18.

- Det har ikke foregått noen forhandlinger, og jeg har ikke gitt noe diktat slik enkelte har antydet, understreket Solvik-Olsen.

Les også:

Asia i dag: Storbank advarer om sjokksommer

Oppstart henter penger

Rekordfå boliger til salgs dnPlus  (DN+)

Hør DNs podkast

Advokater som snubler over på andre siden av loven, sprekker i Norwegian-lakken og hvilken diagnose skal vi stille på den norske pasienten?

 

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Tips en venn om å få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Har du fått med deg denne?

Fire kule ting med Jaguars suv
Jaguars første suv, F-Pace, har en rekke positive egenskaper. Her er fire av dem.
01:36
Publisert: