Kid fikk et driftsresultat på 47 millioner kroner i tredje kvartal 2015, mot 53 millioner kroner i samme periode året før, fremgår det av selskapets kvartalsrapport onsdag.

Kids justerte ebitda i kvartalet ble 49 millioner kroner, mot 61 millioner kroner ifjor. Av dette driftsinntekter på 288 millioner kroner, mot 296 millioner ifjor. Ebitda er justert for kostnader tilknyttet børsnoteringen og urealiserte valutagevinster og tap knyttet til en swap-kontrakt som ble terminert i forbindelse med noteringen.

26. oktober la Kid frem et foreløpig driftsresultat på 40 millioner kroner, og en ebtida på 45 millioner, begge tall var eksklusive en urealisert effekt fra valutaderivater.

Samtidig skrev selskapet at i oktober 2015 har de hatt en positiv omsetningsutvikling, og pr 25.oktober var den 9,9 prosent høyere enn samme periode året før. Like-for-like-salget i oktober frem til 25. oktober var opp 2,6 prosent.

Tredje kvartal er sterkt preget av en svak augustmåned grunnet værforhold, skriver Kid i rapporten.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Asia i dag: Solgte for åtte mrd. på åtte minutter

Statoil har nådd klimamål for 2020

Valgkommisjonen: – Suu Kyi valgt inn i Myanmar

Se DNTV: Stort arbeidspress

Stort arbeidspress
- Jussen er preget av flink pike-syndromet.
01:14
Publisert: