Kjell Inge Røkkes Aker satser stort innen olje. De grønne investeringene skal man lete lenge etter. Det nærmeste man kommer en grønn satsing er CO2-renseprosjektet Aker Clean Carbon, som har vært en flopp.

Men Røkke avslører i brevet at han er opptatt av klima.

"Jeg er klimaoptimist, og har stor tro på at teknologiutvikling og riktige økonomiske incentiver vil kunne gjøre det «grønne skiftet» til en realitet. Olje og gass kommer fortsatt til å være en viktig del av løsningen og energimiksen. Over tid blir det mindre kull, mer gass på mellomlang sikt og CO2-vennlige energikilder vil øke", skriver Røkke.

 

Les også:

Rundt verden på en dag

FBI betalte over 1 million dollar for å hacke Iphonen til terrorist

Kristian Røkke inn i Aker-styret  

 

Statsministeren tar en Prince: Se DNtv

Erna: - Jeg har brukt Prince for å gire meg opp til valgkamp
Statsminister Erna Solberg kommenterte dødsfallet til artisten Prince utenfor statsministerboligen torsdag kveld. Solberg har et nært forhold til artisten.
01:21
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.