Sundt-Air-flyet Kjell Inge Røkke leier for å komme til hytta i Stølen, gikk i helga i skytteltrafikk til og fra flyplassen på Fagerhaug. Dit ankom mange av de nærmere 50 gjestene fredag kveld for å feire bursdagen til Røkkes kone Anne Grete Eidsvig på Røkke-tunet.

Det skriver Oppdalsavisen opp.no

Solid program
Vertene hadde ordnet et solid program til gjestene, som både fikk prøve seg på curlingisen og i Villmarksleiren – og ble underholdt av blant andre Alex Rosén.

Blant gjestene var Arthur Buchardt, Anette Stai, hyttenabo Vebjørn Rodal, forretningskollega Bjørn Ove Ansnes og hans bror, entreprenør Ivar Rune Ansnes og Røkkes hoffmegler, Mads Syversen i Enskilda.

De kunne lørdag prøve seg på curlingisen, der OL-mester Pål Trulsen var leid inn som eksperthjelp. Hovedansvaret for kjendisene hadde Oppdals seniorlag med skip Anders Bjørgum i spissen.

Gravid igjen
– Røkke selv var ivrig og har absolutt potensial på curlingisen, sier Bjørgum til avisen.

Også jubilanten selv, Anne Grete Eidsvig Røkke, som er gravid med parets andre barn, fikk prøve seg.

Etterpå fortsatte feiringen i Villmarksleiren før det ble fest hjemme på Røkke-tunet.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.