Det er et eiendomsfirma i Trondheim som slenger med en elbil om du kjøper en nyoppført bolig i prosjektet Flatås Arena, skriver Nrk.

Når du flytter inn står en flunkende ny elbil i parkeringskjelleren og venter på deg.

- Det er jo mest ment som en morsom gimmick og en ny vinkling på å selge bolig. Mange har bruk for bil, og elbil er jo moderne i disse klimatider, sier prosjektleder Joachim Jerner.

Hvis kjøperne ikke ønsker ny bil har Jerner en løsning.

- Ikke noe problem. Da trekker vi fra verdien av bilen på totalsummen, og så kjøper du bare leiligheten i stedet, sier Jerner.

Da mar den nye markedføringsloven trådte i kraft 1. juni fjor ble den gamle paragrafen som forbød såkalt tilgift fjernet. Det har åpnet for fremstøtet i Trondheim.

Jerner tror en prøvetur med elbilen vil være en positiv opplevelse for potensielle boligkjøpere.

- Mange har aldri kjørt en sånn bil før, og personlig ble jeg veldig positivt overraska over hvor enkel og brukervennlig den er. Jeg tipper at mange er skeptiske i utgangspunktet, men en del av dem vil forhåpentligvis ombestemme seg, sier Joachim Jerner til NRK.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.