Ryanair-sjef Michael O'Leary anser SAS som den største konkurrenten i Skandinavia, men frykter ikke noe fra det holdet, skriver Dagens Næringsliv.

- SAS er et inneffektivt høykostselskap som også er komplett inkompetente på det de driver med, sier O'Leary til DN.

Selv om Bjørn Kjos og Norwegian markedsfører seg som et lavprisselskap, har ikke O'Leary noen tro på det selskapet heller.

- Definitivt ikke et lavprisselskap
- Kjos? Hvem da? Norwegian flyr på kostbare flyplasser som Arlanda, Kastrup og Gardermoen og krever ekstraavgifter og drivstofftillegg. Sammenlignet med oss har Norwegian veldig høye priser. Norwegian er definitivt ikke et lavprisselskap, sier O'Leary.

Han mener eneste grunnen til at Norwegian har lyktes, er at SAS er enda dyrere og mer ineffektivt.

- Det fine med luftfarten er at vi aldri er mer enn tre-fire år unna neste krise i luftfarten. Da åpner det seg nye muligheter, sier Michael O'Leary.

Se video hvor Michael O'Leary kaller forbrukerombud Bjørn Erik Thon en idiot:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.