– Det er skader på tak, bygninger, hytter innbo og biler, og trær har veltet og gjort ødeleggelser, forteller kommunikasjonssjef Bjarne Rysstad i Gjensidige i en pressemelding lørdag.

Rysstad poengterer derimot at selskapet har mottatt færre skader enn de på forhånd fryktet. De fleste skademeldingene dreier seg om mindre skader. Gjensidige har foreløpig beregnet erstatningsutbetalinger for mellom to til tre millioner kroner lørdag formiddag.

Akershus alene står for nesten halvparten av skadene. Deretter følger Østfold og Oslo. Det er også registrert noen skader i Hedmark, Telemark, Buskerud og Vestfold.

– Det er altfor tidlig å si noe om sluttsummen for denne stormen, men vi snakker i det minste om fra et titalls millioner kroner og oppover, sier Rysstad.

Per lørdag hadde Gjensidige ennå ikke registrert noen skader på biler eller campingvogner, men dette kan forandre seg når folk kommer hjem fra ferie på mandag.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Volkswagen Polo GTI og Suzuki Swift Sport i DNs bil-duell
Disse to spreke småtassene byr på kjøreglede i bøtter og spann.
02:16
Publisert: