Ikke bare Norge som har fått smake ekstremværet Elsa de siste dagene. I store deler av Europa ble veier omgjort til elver, boliger ble oversvømmet, fly parkert på bakken og strømforbindelsen kuttet. Vinden var flere steder målt til orkan styrke.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Enorme bølger og sjøsprøyt slo langt inn på land da stormen traff Newhaven i Storbritannia.
Enorme bølger og sjøsprøyt slo langt inn på land da stormen traff Newhaven i Storbritannia. (Foto: Toby Melville/Reuters/NTB Scanpix)
Hovedveien i Mytholmroyd i Nord-England ble omgjort til en stri elv etter at uværet hadde herjet i helgen.
Hovedveien i Mytholmroyd i Nord-England ble omgjort til en stri elv etter at uværet hadde herjet i helgen. (Foto: Oli Scarff/AFP/NTB Scanpix)
Oversvømte kjellere og leiligheter preget Mytholmroyd i nord-England etter stormen. Mange steder i Europa var i lange perioder uten strøm og en rekke flyavganger ble kansellert.
Oversvømte kjellere og leiligheter preget Mytholmroyd i nord-England etter stormen. Mange steder i Europa var i lange perioder uten strøm og en rekke flyavganger ble kansellert. (Foto: Oli Scarff/AFP/NTB Scanpix)
Denne Toyotaen sto uheldig parkert i Brentwood i England. I løpet av natten hadde stormen sørget for et stort synkehull i veien.
Denne Toyotaen sto uheldig parkert i Brentwood i England. I løpet av natten hadde stormen sørget for et stort synkehull i veien. (Foto: Nick Ansell/AP/NTB Scanpix)