Hytten ble solgt i løpet av noen få timer dagen etter visning i forrige uke - for 1,85 millioner kroner, 250.000 kroner over takst, skriver Aftenposten.

-Sinnsykt
- Det er helt sinnssykt. At folk betaler 77 000 kroner kvadratmeteren for en plankehytte på en tomt du ikke eier, er helt utrolig, sier Jon Erik Bastiansen.

Han er fjerde generasjons hytteeier på Lindøya, og reagerer kraftig på hytteprisgaloppen på øya. Oldefaren hans bygde hytten, som Bastiansen nå eier, en gang på 1920-tallet.

Tørrklosett
Og det er ikke akkurat luksus som venter de nye eierne.

Som det står i salgsannonsen: "Standarden er noe enkel, men dog sjarmerende". Hytten ligger på en festet tomt, vann hentes fra en kran på utsiden av veggen, og et tørrklosett er plassert i en utvendig bod.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.