Stortingsrepresentant Bård Hoksrud sto nederst på fylkestingslisten til Frp i Telemark, men fikk 1.010 personstemmer og rykket rett inn i fylkestinget. I tillegg ble han valgt inn i Bamble kommunestyre.

Dermed kan det bli travle dager fremover for Hoksrud, som før sommeren trakk seg som statssekretær i Samferdselsdepartementet og gikk tilbake til Stortinget som eldrepolitisk talsmann for Frp.

- Og jeg som allerede synes 24 timer i døgnet er for lite, sier en overrasket Hoksrud til avisen Varden.

- Jeg ble litt målløs da jeg hørte det. Sisteplassen er jo hedersplassen, man skal liksom ikke komme derfra og inn, legger han til.

Også i valget til kommunestyret i Bamble var det personstemmer som bidro til at Hoksrud ble valgt inn. Han sto på 21. plass på Frps liste, men rykket opp til 5. plass som følge av 194 personstemmer. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.