21. november, Bergen

DN Abonnenter: 299 kr
Ordinær billett: 349 kr

(Alle priser er eksklusive mva)
Ole Bull Scene
Øvre Ole Bulls plass 3, Bergen
21. november
Kl. 13:00 - 16:00

Cash is QUEEN


Fordi penger og kunnskap er makt.

DN Kvinner inviterer: få tips om hvordan du lander toppjobben og interessante styreverv, finner frem i jungelen av fond og aksjer, bygger din egen merkevare på sosiale medier, makser pensjonen din, snakker med journalister og mye mer. 

Her møter du noen av landets kunnskapsrike og inspirerende kvinner:

Benedicte Schilbred Fasmer deler sine erfaringer fra en mannsdominert bransje, og gir råd om hvordan lande toppjobben og interessante styreverv. Redaktør Janne Johannessen i DN forklarer deg hva du kan gjøre når journalisten ringer, mens gründer av My Little Kitchen og NHH-student Thea Bolstad forteller om hvordan hun bygde sin egen merkevare på sosiale medier. Du lærer pensjonsknep av DN-kommentator Anita Hoemsnes, og Else Tonstad i Gabler forklarer deg hvordan du finner frem i en jungel av fond og aksjer. I tillegg vil Jentepris-vinner Leïla Rezzouk Rossow i Papillon Bergen snakke om hvordan bekjempe utenforskap og negativ sosial kontroll av innvandrerkvinner. 

Konferansier er DN -journalist Jorun Sofie Fallmo Aartun.

PROGRAM

13:00   Dørene åpner. Registering og enkel servering
     
13:30   Velkommen
    Amund Djuve, sjefredaktør i Dagens Næringsliv
     
13:40   Min vei til toppjobben og interessante styreverv i næringslivet. Med spørsmål/svar fra DN Kvinner.
    Benedicte Schilbred Fasmer, rådgiver i DNB og styremedlem i Vipps
     
14:00   Kvinner i mediene: Hva gjør du når en journalist ringer?
    Janne Johannessen, redaktør for nyhet og dagsorden i Dagens Næringsliv
     
14:30   Slik bygde jeg min egen merkevare på sosiale medier.
    Thea Bolstad, Gründer av My Little Kitchen, influencer og NHH-student
     
14:40   Pause
     
15:00   Aksjemarkedet på 1-2-3: Hvordan finne frem i jungelen.
    Else Tonstad, rådgiver i Gabler Investments
     
15:20   Dette er pensjonsknepene du må kunne!
    Anita Hoemsnes, kommentator Dagens Næringsliv
     
15:45   Hvordan bekjempe utenforskap og negativ sosial kontroll av innvandrerkvinner.
    Leïla Rezzouk Rossow, leder av Papillon og vinner av Jenteprisen

Vi  avslutter konferansen kl. 16:00

Billetter

Pris DN Abonnenter: 299 kr
Ordinær billettpris: 349 kr

(Alle priser er eksklusive mva)

Talere

Benedicte Schilbred Fasmer har inntil nylig vært konserndirektør for Bedriftsmarkedet i DNB. Hun kom til DNB fra Argentum Asset Management etter å ha vært i konsernledelsen i Sparebanken Vest. Hun har mer enn 30 års erfaring fra finans, shipping og industri. Fasmer har også lang erfaring som styremedlem i både private og offentlige bedrifter, og sitter for tiden i styret i Vipps. Fasmer har en mastergrad i økonomi og administrasjon fra Norges Handelshøyskole (NHH).

Janne Johannessen er redaktør for nyhet og dagsorden i Dagens Næringsliv. Hun begynte mediehuset i 2001 og har tidligere blant annet hatt rollen som innholdssjef. Johannesen er en av initiativtakerne bak DN Kvinner.

Thea Bolstad startet matbloggen My Little Kitchen som 15-åring i 2011 og har bygget merkevaren gjennom aktiv bruk av sosiale medier. Hun ble kåret til «Årets Matblogger» i Vixen Blog Awards 2014 og har siden gitt ut flere bakebøker. I dag er hun influencer i nettverket United Influencers og studerer siste året på Norges Handelshøyskole (NHH) med spesialisering i markedsføring og merkevareledelse. 
 

Else Tonstad er rådgiver i Gabler Investments. Hun er utdannet med master i finansiell økonomi fra Norges Handelshøyskole, med tilleggsutdanning innen statsvitenskap og arabisk. Tonstad startet i Gabler i 2012 som finansanalytiker, og er i dag kundeansvarlig med ansvar for rådgivning innen investeringsstrategi, porteføljekonstruksjon, fondssammensetning og risikostyring for Gablers kunder.

Anita Hoemsnes er kommentator Dagens Næringsliv. Hun har jobbet som journalist, reportasjeleder og kommentator i DN siden 1998, det siste året i kommentaravdelingen. Hovedinteressen er privatøkonomi generelt og pensjon spesielt. Hoemsnes er en av initiativtakerne bak DN Kvinner.

Leïla Rezzouk Rossow er grunnlegger av Papillon. Den frivillige organisasjonen, som ble etablert i 2016, jobber med å hjelpe kvinner med minoritetsbakgrunn med å komme seg inn på arbeidsmarkedet og få seg et nettverk. Rossow har fransk-marokkansk bakgrunn, er utdannet sykepleier, og har bred erfaring fra flerkulturelt arbeid med barn og voksne gjennom ulike verv. I høst vant Papillon bistandsorganisasjonen Plans Jentepris for sin innsats med å tilby en møteplass for unge minoritetskvinner.

Jorun Sofie Fallmo Aartun har jobbet 11 år som reporter i Dagens Næringsliv. Hun er tilknyttet samfunnsavdelingen hvor hun jobber i skjæringspunktet mellom politikk og næringsliv. Hun har spilt en sentral rolle i DNs journalistikk om kjønnsdelt arbeidsliv og er en av initiativtakerne bak DN Kvinner. Hun har skrevet boken «Avkledd på innsiden av den norske motebransjen», og har tidligere vært DNs journalist i London.

Jeg ønsker å motta informasjon om lignende arrangementer: