7. november, Trondheim

DN Abonnenter: 299 kr
Ordinær billett: 349 kr
(Alle priser er eksklusive mva)
Olavshallen
Kjøpmannsgata 48, 7010 Trondheim
7. november
Kl. 13:00 - 16:00

Cash is QUEEN


Fordi penger og kunnskap er makt.


DN Kvinner inviterer: Få tips om hvordan du får drømmejobben, starter med aksje- og fondssparing, står støtt når det stormer, snakker med journalister, makser pensjonen din og blir gründer.

Her møter du noen av landets kunnskapsrike og inspirerende kvinner:

Administrerende direktør Eva Annie Svendsen i Trondheim Spektrum vil dele sine erfaringer med omstillingsprosesser og krisehåndtering. Du lærer pensjonsknep av DN-kommentator Anita Hoemsnes og får en innføring i aksje- og fondssparing av konserndirektør Nelly Maske i Sparebank 1 SMN. Emilie Willoch Frøyland i Danske Bank forteller hvordan hun fikk toppjobb som 25-åring, mens redaktør Janne Johannessen i DN forklarer deg hva du kan gjøre når journalisten ringer. I tillegg vil Nuria Espallargas fortelle om sin unike reise - og livet som gründer, forsker og professor i en svært mannsdominert bransje. 

Konferansier er DN -journalist Jorun Sofie Fallmo Aartun.
 

PROGRAM

13:00   Dørene åpner. Registering og enkel servering
     
13:30   Velkommen
    Amund Djuve, sjefredaktør i Dagens Næringsliv
     
13:40   Slik står du som leder støtt i stormen.
    Eva Annie Svendsen, administrerende direktør i Trondheim Spektrum
     
14:00   Få pengene dine til å yngle: Dette må du vite om aksje- og fondssparing.
    Nelly Maske, konserndirektør for personmarked i Sparebank 1 SMN
     
14:20   Kvinner i mediene: Hva gjør du når en journalist ringer?
    Janne Johannessen, redaktør for nyhet og dagsorden i Dagens Næringsliv
     
14:40   Pause
     
15:00   Kvinne, forsker og gründer i en verden av nesten bare menn. Min nøkkel til suksess.
    Nuria Espallargas, gründer av Seram Coatings og forsker og professor ved NTNU. Samtale med journalist Marit Tronier Halvorsen i Dagens Næringsliv
     
15:20   Dette er pensjonsknepene du må kunne!
    Anita Hoemsnes, kommentator Dagens Næringsliv
     
15:40   Slik kapret jeg toppjobben som 25-åring.
    ​Emilie Willoch Frøyland, Business Manager i Danske Bank

Billetter

Pris DN Abonnenter: 299 kr
Ordinær billettpris: 349 kr

(Alle priser er eksklusive mva)

Talere

Eva Annie Svendsen er administrerende direktør i Trondheim Spektrum. Hun har mangeårig bakgrunn som banksjef fra Danske Bank og Jernbanepersonalets Bank og Forsikring. I tillegg har hun mange års erfaring fra møbelindustrien som salgs- og markedssjef.

Nelly Maske er konserndirektør for personmarked og organisasjon og utvikling i Sparebank 1 SMN. Hun har en Master of Science fra South Bank University London og bachelor i Økonomi og Administrasjon fra TØH. Maske har tidligere bred erfaring fra rådgivingsselskapet Ernst & Young, senest som direktør i Ernst Young Advisory fra 2010 til 2013. Hun har hatt en rekke styreverv, og var blant annet styreleder i Odin Forvaltning fram til 2018. 

Janne Johannessen er redaktør for nyhet og dagsorden i Dagens Næringsliv. Hun begynte mediehuset i 2001 og har tidligere blant annet hatt rollen som innholdssjef. Johannesen er en av initiativtakerne bak DN Kvinner.

Nuria Espallargas er professor og forsker ved Institutt for maskinteknikk og produksjon, NTNU. Espallargas er èn av gründerne av Seram Coatings. I 2017 ble hun kåret til årets «Female Entrepreneur» av Innovasjon Norge og Nærings-og fiskeridepartementet. I år var hun finalist til å vinne en EU-pris for «Woman innovators». Hun har en mastergrad i kjemi fra University of Barcelona, og er NTNUs yngste kvinnelige teknologiske professor noensinne. 

Anita Hoemsnes er kommentator Dagens Næringsliv. Hun har jobbet som journalist, reportasjeleder og kommentator i DN siden 1998, det siste året i kommentaravdelingen. Hovedinteressen er privatøkonomi generelt og pensjon spesielt. Hoemsnes er en av initiativtakerne bak DN Kvinner.

Emilie Willoch Frøyland sitter i ledergruppen til Danske Bank Private Banking. Som Business Manager har hun strategisk ansvar for Norge, og jobber med implementering av produkter, optimalisering av kundeopplevelsen og strategi for Private Banking segmentet. Hun kom til Danske Bank i 2017 med erfaring som markedssjef for fintech startupen SPENT i New York City og ble uteksaminert ved The University of Texas at Austin i 2015. 

Jorun Sofie Fallmo Aartun har jobbet 11 år som reporter i Dagens Næringsliv. Hun er tilknyttet samfunnsavdelingen hvor hun jobber i skjæringspunktet mellom politikk og næringsliv. Hun har spilt en sentral rolle i DNs journalistikk om kjønnsdelt arbeidsliv og er en av initiativtakerne bak DN Kvinner. Hun har skrevet boken «Avkledd på innsiden av den norske motebransjen», og har tidligere vært DNs journalist i London

Jeg ønsker å motta informasjon om lignende arrangementer: