tirsdag 17. april 2018

DN Live Tech

VR og AR – hva betyr teknologien for næringslivet?

Virtuell og utvidet virkelighet (Virtual Reality/Augmented Reality) har hatt en stor utvikling de siste årene og dreier seg om mye mer enn dataspill og underholdning. Teknologien åpner for banebrytende endringer i forretningsutvikling og arbeidsmetoder, og vil få stadig større betydning innen for eksempel helsesektoren, utdanning, offshore, industri, bygg, reiseliv og handel.

I VR erstattes alle syns- og hørselsinntrykk med digitale bilder og lyder og skaper en oppfatning av å befinne seg et annet sted enn man faktisk er.

I AR legges digitalt innhold oppå et bilde av virkeligheten. Analytikere venter at markedet for VR og AR vil være verdt over 100 milliarder dollar i 2021.

Tid

17. april 2018

kl 08:00 - 09:30

Påmeldingsfrist

17. april

Sted

Mesh, Tordenskioldsgate 3, 0160 Oslo

Pris

Arrangementet er nå fulltegnet

Vis fullt konferanseprogram

08.00Registrering, servering av kaffe og te
08.30Podcast live-intervju: Silvija Seres møter AR og VR-ekspert, Kim Baumann Larsen fra The Future Group.
09.00Case: Attensi
Anne Lise Waal, CEO/CTO
09.15Case: Dimension 10
Aleksander Langmyhr, Co-founder & CEO
09.30Takk for i dag

Bekreftede foredragsholdere

Silvija Seres, partner i TechnoRocks og president i Polyteknisk Forening

Silvija Seres er forsker og matematiker med stort interesse for gründerskap og nytenking i forretningslivet og samfunnet. Hun har tidligere vært leder i Microsoft og i Fast Search & Transfer, og jobber nå som aktiv investor i flere teknologiselskaper, og er styremedlem hos Nordea, NRK og flere. Silvija er President i Polyteknisk Forening.

Kim Baumann Larsen, kreativ leder for VR i The Future Group

Kim er utdannet sivilarkitekt ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo og University of Houston og har mer enn 20 års erfaring med Virtual Reality, 3D grafikk og visualisering. Han har startet flere visualiseringsselskaper, underviser i VR ved Westerdals Høyskolen Kristiania og er medgrunnlegger av Digital Storytelling.

Anne Lise Waal, CEO & CTO Attensi

Waal is a leading developer of simulation based training technology using 3D, VR and AR to drive human behaviour change leading to real world impact. She has more than 10 years of experience from the gaming industry and is passionate about new technology and gadgets

Aleksander Langmyhr, Co-founder & CEO i Dimension10

Selskapet har utviklet en software plattform for samarbeid og visualisering i virtual reality og har kunder som Statsbygg og Veidekke. Aleksander har tidligere erfaring fra andre oppstartsselskaper og jobbet som konsulent i PwC.

Del denne konferansen

Partnere