Det viser årsberetningen fra Det kongelige hoff for 2013. Den inneholder oversikt over kongehusets offisielle program, en presentasjon av Det kongelige hoff og hoffets aktiviteter, samt regnskapet for Den kongelige civilliste, kronprinsparets stab og Åpent Slott.

Årsregnskapet fra hoffet viser et underskudd for 2013 på 6.701.468 kroner, som dekkes av tidligere avsetninger. Hoffet gikk også med underskudd i 2012, da var det på rundt 3,7 millioner kroner.

Årsregnskapet fra kronprinsparets stab viser et underskudd på 37.251 kroner i fjor, mot et underskudd i 2012 på nesten en halv million. Også her dekkes underskuddet av tidligere års avsetninger.

LES OGSÅ PÅ DN.no:

Bedrageridømt kvinne i TA Invest-saken anker  

- Den norske kronen er mer interessant enn den svenske

Telenor til kundene: Bytt passord

Saging av uthus kan ettergodkjennes  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.