Solberg, som er slått personlig konkurs og idømt fem års forbud mot å drive næring i Norge, er nå i gang med sitt 12. rengjøringsselskap gjennom sin mor Annie Britt Solberg og en fiktiv inder ved navn Vincent Doss, skriver Dagens Næringsliv.

Konkursrytteren ble ifjor vår dømt til 22 måneders fengsel for en serie lovbrudd i en rekke renholdsselskaper han har eid og drevet. Han møtte imidlertid ikke opp da han skulle inn til soning, og ble han ettersøkt gjennom Interpol.

3. juni i år ble han tatt i Paris og sitter nå varetektsfengslet. Norsk politi har begjært ham utlevert.

Lar seg ikke stoppe
Næringsforbud, flukt og fransk fengsel til tross, Solberg lar seg ikke stoppe. Den siste tiden har han operert gjennom flere norskregistrerte utenlandske foretak (NUF).

- Lars Rune Solberg har utnyttet sin mor grovt. Hun har ikke fått lønn. Leiligheten hennes skal på tvangssalg, etter at sønnen har belånt den utover omsetningsverdien. Han har leid en masse ting i hennes navn. Hun må betale på hans kortgjeld, sier Viggo Scherger fra advokatfirmaet Rime, som har vært bobestyrer for åtte av Solbergs selskapskonkurser.

Etter det DN kjenner til har Lars Rune Solberg per i dag ingen advokat. Det lyktes ikke DN å komme i kontakt med Annie Britt Solberg.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.