Kongsberg Automotive er tildelt en strategisk kontrakt innen AMT-segmentet til kommersielle kjøretøyer. Estimert kontraktsverdi er på 100 millioner euro over fem år.

Leveringene vil trappes opp fra 2020 fra Kongsberg Automotives produksjonsfabrikker i Europa og Americas, opplyser selskapet i en melding onsdag.

AMT-systemer (Automated Manual Transmission) en viktig del av Kongsberg Automotives vekstplattform, og kontrakten er på linje med selskapets ambisjon om å utvikle dette området til en virksomhet med årlig salg på 150 millioner euro i løpet av de kommende ti årene, heter det.

Les også:
Asia i dag: Midt inne i en perfekt storm
Oppkjøpstilbud på Opera
Skuffende fra Telenor

DNtv:

Racer-Ferrari auksjonert for rekordsum
En 1957 Ferrari 335 Sport Scaglietti ble solgt for rekordhøye 32 millioner euro, 305 millioner kroner, på en auksjon i Paris denne helgen. Bilen er en av de mest ikoniske fra motorsportens historie.
01:03
Publisert:

Sov fem netter på gaten for å sikre seg fjorårets dyreste vinflaske
- Det er mann mot mann, sier Bjørn Håvard Larsen, som sov i kø på gaten i fem netter for den edleste flasken. Kan du gjette prisen?
01:44
Publisert:
 
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.