Kitron har mottatt ordrer for Aidon RF kommunikasjonsmoduler med en verdi for Kitron på mer enn 100 millioner kroner.

Ordrene vil bli levert i løpet av de neste tre årene og utvider det nåværende samarbeidet med Aidon. Produksjonen vil foregå ved Kitrons fabrikk i Kaunas i Litauen, ifølge en fra Kitron fredag.

-Dette er en verdifull mulighet til å utvide vårt samarbeid med en langsiktig partner, som er i ferd med å bli en foretrukket leverandør for energiverk og tjenesteleverandører i Norden. Vi ser frem til å starte produksjonen mot begynnelsen av neste år, sier administrerende direktør i Kitron Litauen, Mindaugas Sestokas, i en kommentar.

 

Følg markedene med DN Investor

Hør DN-podcast om maktens språk: Er Trump og Brexit et tegn på at makten snakker over hodet på folk? Hvorfor vender folk seg fra ekspertene og heller hører på frisører enn ministre? DNs politiske redaktør Kjetil B. Alstadheim diskuterer maktens språk med Marte Gerhardsen og Lars-Erik Grønntun.

Får du ikke opp spilleren? Prøv her eller her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNtv:

Derfor holder Norges Bank styringsrenten uendret på 0,5 prosent
Sentralbanksjef Øystein Olsen forklarer bakgrunnen for rentebeslutningen.
04:24
Publisert:
 

Roboter inntar byggebransjen
Kruse Smith har leid inn selskapet nLink og robotene Drilly I og Drilly II til å drille ti tusen hull i taket i det nye bygget til Arkivenes Hus i Stavanger.
00:53
Publisert: