Tusener av mennesker, både unge menn og hele familier, tok bena fatt etter at myndighetene kunngjorde en 21 dager lang nedstengning for å bremse koronaviruset. Her fra New Delhi fredag. Millioner av mennesker, blant dem bygningsarbeidere, hushjelper, taxisjåfører og andre i uformell sektor, mistet med øyeblikkelig virkning all inntekt da indiske myndigheter denne uken stengte ned store deler av landet.
Tusener av mennesker, både unge menn og hele familier, tok bena fatt etter at myndighetene kunngjorde en 21 dager lang nedstengning for å bremse koronaviruset. Her fra New Delhi fredag. Millioner av mennesker, blant dem bygningsarbeidere, hushjelper, taxisjåfører og andre i uformell sektor, mistet med øyeblikkelig virkning all inntekt da indiske myndigheter denne uken stengte ned store deler av landet. (Foto: PRAKASH SINGH/AFP/NTB Scanpix)

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Selv om myndighetene kunngjorde hjelpetiltak, stanset ikke det flukten. Lørdag ble det sendt busser og biler for å hjelpe tusener av mennesker som var samlet ved et veikryss utenfor New Delhi. Her venter arbeidere på de oppsatte bussene, i Ghaziabad utenfor New Delhi, lørdag.
Selv om myndighetene kunngjorde hjelpetiltak, stanset ikke det flukten. Lørdag ble det sendt busser og biler for å hjelpe tusener av mennesker som var samlet ved et veikryss utenfor New Delhi. Her venter arbeidere på de oppsatte bussene, i Ghaziabad utenfor New Delhi, lørdag. (Foto: ANUSHREE FADNAVIS/Reuters/NTB Scanpix)
India har registrert 775 koronasmittede og 19 dødsfall, men det er frykt for ukontrollert spredning blant millioner av mennesker som bor i fattige og trange omgivelser. Her fra gamlebyen i Delhi fredag. En fjerdedel av befolkningen i India lever under fattigdomsgrensen. Mer enn en million mennesker regnes som hjemløse.
India har registrert 775 koronasmittede og 19 dødsfall, men det er frykt for ukontrollert spredning blant millioner av mennesker som bor i fattige og trange omgivelser. Her fra gamlebyen i Delhi fredag. En fjerdedel av befolkningen i India lever under fattigdomsgrensen. Mer enn en million mennesker regnes som hjemløse. (Foto: Manish Swarup/AP/NTB Scanpix)