Kredittvurderingsbyrået Moody's setter utsiktene til ratingen til Sparebank 1 SR-Bank, Sparebanken Vest, Sparebanken Sør og Sparebanken Sogn og Fjordane til negative, melder byrået onsdag kveld.

Nedjusteringen reflekterer presset nedover på resultatene, økt risiko i lånebøkene til selskaper og næringseiendom, som et resultat av avmatningen i norsk økonomi på grunn av en reduksjon i oljeinvesteringene, skriver byrået.

Les også: Sparebank-sjef: - Situasjonen er dramatisk, men konsekvensene overdramatiseres

For Sparebank 1 SMN opprettholder Moody's de stabile utsiktene.

Følg markedet på DN Investor

Les også: Oppgraderer DNBs kredittvurdering

Citi: - En krise er underveis. Den kommer nå

Fox News avlyser debatt uten Trump (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv:
Ett skritt nærmere å bli USAs første kvinnelige president
Hillary Clinton talte for et jublende publikum etter at det var klart at hun vinner tre nye delstater i den demokratiske nominasjonskampen. Clinton har en klar ledelse til Bernie Sanders i forsøket på å bli nominert til høstens presidentvalg i USA.
00:49
Publisert: