Ola Mæle mener han er blitt overfakturert og nekter å betale regningen på 3 millioner kroner. Mandag møtes partene i Oslo tingrett, melder Finansavisen.

Det er Mæles selskap, Bjerke Industrier, som er saksøkt av Sundt Air etter en lengre betalingskrangel, helt tilbake i 2009 da selskapet hadde avtale om drift av Mæles propelldrevne Beechcraft King Air.

Sundt Air fakturerte ifølge Finansavisen for 13.3 millioner kroner for drift av flyet. Noen av fakturaene for tid og kostnader ble betalt, men så sa det stopp.

- Man må følge med i timen når man er en erfaren næringslivsmann. Da må man si fra og ikke betale fakturaer for deretter å klage, sier advokat Tor Eggesvik til avisen.

"En betydelig del er overfakturering" skriver Ola Mæles prosessfullmektig, Rasmus Asbjørnsen. Han hevder at utgiftene kom på 10,8 millioner, og at Bjerke Industrier derfor har krav på tilbakebetaling.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.