Finansakrobaten er innkalt som vitne i båtsertifikatsaken, men han er ikke avhørt av politiet. Det er altså advokat Elden svært kritisk til.

Bombe under jorden
- Denne Tromsdal svever som en bombe under jorden. Dersom det er aktuelt å innkalle han som vitne, er det nødvendig at vi får vite hva han skal vitne om, slik at forsvaret kan forberede seg, sa Elden i retten fredag morgen.

Elden viste til omtale i VG der Tromsdal har uttalt at han var villig til å forklare seg, men at politiet ikke var villig til å avhøre han.

Ikke lykkes
Aktor Susie Bergstrand tegnet et noe annet bilde av virkeligheten. Hun hevdet i retten at politiet har forsøkt å avhøre Tromsdal ved flere andledninger, men at dette ikke har lyktes. Dette skal være dokumentert i egne politirapporter.

Prøver igjen
Tromsdal omtales ved flere anledninger i båtsertifikatsaken. Det er blant annet kjent at Tromsdal jobbet sammen med Erik Øye i selskapet Norwegian Yacht Brokers. Aktor mener med bakgrunn i dette at det er kjent hva aktoratet akter å spørre Tromsdal om.

- Det er svarene, ikke spørsmålene som er interessante, sier Elden.

Politiadvokat Bergstrand lovet at politiet skulle anstrenge seg ytterligere for å avhøre Tromsdal før han ifølge planen møter i retten som vitne 24.mai.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.