- Vi snur alle steiner for å få bukt med problemene i denne bransjen, sier Bekkemellem til Dagbladet.

Hun er ikke overrasket over forrige ukes Dagblad-oppslag der det går frem at meglere i stor grad benytter seg av ulovlige salgstriks.

Barne - og likestillingsministeren vil nå fornye eiendomsmeglerloven.

I et forslag til endringer som nå ligger hos Finansdepartementet krever hun: Obligatorisk boligsalgsrapport ved salg, høyere krav om utdanning, utredning av tilleggsprovisjon, fjerning av forskuddsbetaling av kjøpesummen, og at alle meglere skal være tilknyttet en klagenemnd.

Ministeren skal imorgen drøfte endringer i bransjen med Eiendomsmeglerforetakenes forening (EFF). Bransjen har varslet motstand på flere områder. Hanne K. Railo, daglig leder i EFF, gir overfor Dagbladet blant annet uttrykk for at hun reagerer på de høye kravene til utdannelse. EFF mener et 150-timers grunnkurs er nok.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.