Flere politifolk har vært til stede ved boligen i Sluraveien på Lørenskog både torsdag og fredag. Torsdag deltok også hunder i søk etter eventuelle spor og gjenstander.

Øst politidistrikt opplyste torsdag at undersøkelsene på stedet har vært planlagt fordi snøen nå har smeltet.

Politiet melder at status i saken ellers er uforandret. Politiet antar at Hagen ble bortført fra boligen 31. oktober i fjor. Politiet har ikke fått noen bevis på at hun er i live.

Det har heller ikke vært noen ny kontakt med gjerningspersonene etter 11. februar da gjerningspersonene tok i bruk en ny måte å kommunisere på.

Politiet har tidligere bekreftet at det har kommet både trusler og krav om løsepenger i form av kryptovaluta. Hagens mann er eiendoms- og kraftmilliardær Tom Hagen (68)

Politiet oppfordrer også folk som ferdes i området ved Sloraveien, til å være observante på gjenstander som måtte dukke opp nå som snøen er borte.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Jens Ulltveit-Moe og familien ble ranet i feriehjemmet, men tror ikke rike nordmenn trenger å være engstelige: - Det vi har å frykte er frykten selv
Investor Jens Ulltveit-Moe kommenterer den antatte bortføringen av Anne-Elisabeth Hagen, konen til en av Norges rikeste menn.
01:51
Publisert: