Statsadvokaten mener Cappelens sønn inngår i farens hasjnettverk og tok onsdag ut tiltale mot ham, skriver Aftenposten.

27-åringen er tiltalt for å ha hatt minst en million kroner i kontanter i bilen 6. desember 2013, da han kjørte til Danmark på oppdrag fra faren. Politiet avlyttet telefonene deres.

I tillegg er sønnen tiltalt for å ha oppbevart 3,4 millioner kroner i en leiebil da politiet slo til mot hasjnettverket sent på kvelden den 19 desember samme år.

Sønnen har tidligere erkjent heleri av de 3,4 millionene, men har forklart at han ikke visste det var narkotikapenger.

– Det er ingen endringer fra det han har forklart tidligere. Det er det eneste jeg vil si nå, svarer sønnens forsvarer Marijana Losic på spørsmål om hvordan han stiller seg til tiltalen.

Strafferammen for grovt heleri er seks års fengsel.

Gjermund Cappelen ble i høst dømt for befatning av 1,4 tonn hasj, og sitter i varetekt i påvente av rettssaken mot ham og polititoppen Eirik Jensen.

 

Les også: - Hurtigrutesjefen får seile sin egen sjø

Legemakt og penger

SEB med nye prognoser: Dette er kronen verdt om tre måneder

 

Se DNtv:

Biltest: - Hurra, hurra!

- Hurra, hurra!
Nå kommer Porsche 911 med turbo som standard. DN har kjørt den.
01:39
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.