Etter det NRK erfarer, skal de antatte kidnapperne ha sendt et forslag til hvordan de kan sende et livsbevis, slik familien hennes – gjennom bistandsadvokat Svein Holden gjentatte ganger har bedt om. VG skriver i en nyhetsmelding at de kjenner til de samme opplysningene som NRK bringer.

Opplysningene bygger blant annet på denne uttalelsen fra Holden mandag, da det ble kjent at det hadde vært fornyet kontakt mellom familien og de antatte gjerningsmennene: – Dersom familien mottar livsbevis, som motparten har skissert i sin nylige henvendelse til oss, så vil familien arbeide for å få Anne-Elisabeth trygt og raskt hjem.

Kommunikasjonen mellom familien og de antatte kidnapperne foregår nå på en ny, kryptert plattform, som ifølge politiet egner seg bedre for kommunikasjon enn kanalen de først tok kontakt igjennom. Verken Holden eller politiet ønsker å utdype hvilken plattform det er snakk om eller konkretisere innholdet i kommunikasjonen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Snart vinterferie: DNs Merete Bø tester flatpakket drink til skituren
01:34
Publisert: