Ytterligere en mistenkelig gjenstand er funnet ved Blindern i Oslo, melder VG. Funnet ble gjort ved T-banestasjonen, og området er nå sperret av.

Det er funnet noen gjenstander i tillegg som vi setter i forbindelse med hendelsen og personene, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til VG.

Avisens journalist på stedet får opplyst at noen masterstudenter med tilknytning til universitetsbygningene som har vært sperret av like ved, har fått lov til å gå inn igjen.

Ledelsen innkalt

Ledelsen ved Universitetet i Oslo er innkalt etter nattens skyteepisode og funnet av det som kan være en bombe ved Fysikkbygningen på Blindern.

Universitetsdirektør Gunn Elin Bjørneboe sier til NRK at beredskapsledelsen ved universitet er innkalt og samarbeider tett med politiet.

– Fysikkbygningen, kjemibygningen og et tredje bygg er sperret av. Bygningene inneholder laboratorier, lesesaler og kontorer, sier Bjørneboe.

Studenter kan foreløpig ikke komme inn på universitetsområdet på Blindern. Politiet vet ikke hvor lang tid de vil ha behov for å holde området avsperret.

Universitetsdirektør sier at det ikke har vært noen spesielle arrangementer på universitetet de siste dagene og at det heller ikke er planlagt noe spesielt før de nye studentene kommer på mandag.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNTV: Boligmarkedets minste leilighet

Se boligmarkedets minste leilighet
Bli med inn i leiligheten på kun 14 kvadratmeter i Nydalen.
00:43
Publisert: